Σχετικά με εμάς

Στo Agrotica News μπορείτε να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στον χώρο της πρωτογενούς παραγωγής. Πρωτότυπα άρθρα που αφορούν τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία, χρήσιμες συμβουλές για να κατανοήσετε τα νέα προγράμματα, τις επιδοτήσεις και να κάνατε ασφαλείς επιλογές για τις μονάδες σας, ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές κινήσεις, οικονομικά στοιχεία και συμβουλές για φορολογικά θέματα.

Επίσης, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα διεθνούς εμπορίου και γεωργικής πολιτικής, αλλά και πώς οι νέες τεχνολογίες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα το αγρόκτημά σας. Παρουσιάζουμε τις τάσεις που βλέπουμε να αναπτύσσονται διεθνώς στον αγροτικό τομέα, και αφορούν τις καλλιέργειες, το εμπόριο, τους σπόρους, τις εταιρείες λιπασμάτων και άλλα στοιχεία από όλη την αγροτική βιομηχανία, με νέα από τον χώρο της τυποποίησης, της μεταποίησης και όλης της γραμμής παραγωγής.

Eπιπλέον, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, καθώς οι γυναικείοι συνεταιρισμοί έδωσαν νέα δυναμική στον αγροτικό κλάδο, ενώ με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις καινοτόμες ιδέες που προβάλλουν από αγρότες, οι οποίοι τόλμησαν, δοκίμασαν και τελικά κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Δεν ξεχνάμε τον αγροτουρισμό, ένας τομέας που εξελίσσεται σε κινητήρια δύναμη προσφέροντας νέα πεδία δράσης σε νέους και παλαιότερους αγρότες.

Και επειδή η ζωή είναι πολύ περισσότερα πράγματα, στο Agrotica News θα βρείτε άρθρα και προτάσεις που αφορούν τον πολιτισμό, την υγεία, τη διατροφή, το design, την οικολογία, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια, διότι στο Agrotica News η ενημέρωση είναι στη φύση μας!